Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Lise öğrencileri başarılarını Başkan Aksoy'la birlikte kutladı

Lise öğrencileri başarılarını Başkan Aksoy

Marmara İlçesindeki Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri Balıkesir'de elde etmiş oldukları başarılarını ziyaret ettikleri Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ile birlikte kutladılar.

Marmara İlçesindeki Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri Balıkesir’de elde etmiş oldukları başarılarını ziyaret ettikleri Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ile birlikte kutladılar.
Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy`a ziyarette bulunan lise öğrencilerinin ziyaretlerinden çok memnun olan Başkan Aksoy, şöyle konuştu: “İlçemiz merkezinde hiçbir spor sahası olmamasına rağmen imkanlarımız doğrultusunda gençlerimizin elinden tutmaya çalıştık. Onlarda bizim desteklerimizi boşa çıkarmadılar, Liseler arası Genç Erkekler Futsal müsabakalarında Balıkesir İlinde 58 takım içinde 2. olarak bizleri onore ettiler. Şimdi de Edirne Türkiye Grup elemelerinde oynamaya hak kazandılar. Bizler onların başarıları devam ettiği sürece her zaman her şartta arkalarındayız. İlerleyen dönemlerde projelerimizi hayata geçirerek onlara daha iyi şartlarda çalışma fırsatları yaratacağımızdan şüpheleri olmasın. Gençlerimizin başarılarını yürekten kutluyorum ve bu başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.”



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı